Meesteres Nova

Meesteres Nova

SM: Ja

Omschrijving:

Wees welkom bij Villa Weizigt, waar ik alle ruimte heb waarin jij mij kunt aanbidden en waar ik de mogelijkheid heb om jouw ergste nachtmerries te verwezenlijken.

Alle spullen om een heftige of juist sensuele sessie neer te zetten zijn aanwezig. Met een schatkist aan roleplay-kleding en alle attributen denkbaar in BDSM, kan ik jou trainen in het vinden van jou guilty pleasure. Ook is het gebruik van soundings en elektro een persoonlijke passie.

Als masochist ben je aan het juiste adres. Maar ik sta ook open om een beginner mee te nemen op avontuur. Daarnaast heb ik een passie voor sissification: jou mooi maken en de vrouwelijke energie in jou opwekken, zie ik als mijn hobby.

Aan jou de keuze: of hulpeloos vastgebonden in mijn handen terwijl je wegzwijmelt bij de aanblik van mijn mooie, strenge blauwe ogen (Shibari) of hard gedomineerd worden in “ways you can’t imagine!!!”.

Zowel soft als extreem hard is mogelijk. Sex met je meesteres daarentegen is ondenkbaar en jij durft daar dan ook niet aan te denken. Met mijn toestemming (en als jij goed je best doet) ben ik wel aaibaar.

Wellicht onderscheid ik mijzelf als Domina door niet alleen maar vals of sadistisch te zijn. Ik creëer juist een omgeving waarin jij je veilig genoeg voelt om alle remmen los te laten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat een sessie helend kan werken, mits op de juiste manier uitgevoerd. Het luisteren naar jou behoeftes en daarop in te spelen intrigeert me. Het is nodig om je veilig te voelen en helemaal in jouw kwetsbare rol te komen zodat jij mij gaat aanbidden.

BDSM is voor mij veel meer dan pijn geven; de psyche speelt de grootste rol in mijn spel en werkt daarom helend voor bijvoorbeeld een trauma.

“Girl next door” of toch een Godin (volgens website klapjes.nl), oordeel zelf. Zie ik je snel?

Fly with me beyond the stars. ✨