Eerste Keer

Eerste keer in een club?

Nieuw in deze branche? Nieuwsgierig of toch een beetje zenuwachtig? Je hoeft nergens bang voor te zijn, voor iedereen was het tenslotte een eerste keer. Het aller belangrijkste om te weten is dat bij ons niets verplicht is. Wil je alleen binnenkomen en wat drinken en zwemmen? Geen enkel probleem. De dames dringen zich bij ons niet op, wij vinden dat een klant zelf de keuze moet maken qua dame, en of hij met een dame wil praten.

Bij binnenkomst zal de gastvrouw vragen of je binnen wil komen voor entree, of gelijk de dames wil ontmoeten en meteen naar boven wilt?

Als je meteen de dames wil zien, zullen zij zich een voor een aan je voorstellen. Is het je eerste keer, dan is het handig dit aan de gastvrouw kenbaar te maken. Zij kan dan ook advies geven wat voor soort dame het best bij je zal passen of weet exact welk meisje het juist leuk vind een klant de eerste keer wegwijs te maken.

Kom je binnen voor entree, dan betaal je € 60,- euro en zal de gastvrouw je naar binnen begeleiden en je de bar, zwembad, toiletten, sauna, rookruimte en terras laten zien.
Ook zal ze je de dames voorstellen. Vervolgens krijg je een drankje en dan de keus of je al een leuke dame hebt gezien, of dat je lekker wilt ontspannen en even je eigen ding wil doen.
Een badjas is bij ons niet verplicht, zoals in veel Duitse zaken. Wil je wel zwemmen, dan hebben wij een badjas, slippers, zwembroek en locker voor je. Douches zijn aanwezig.
Een dame aanspreken en vragen of ze bij je komt zitten is al voldoende. Wij hebben dames die Engels spreken, maar ook dames die Nederlands spreken. Op de site zie je al enkele dames die bij ons werkzaam zijn. Veel dames staan echter niet op de site.
Besluit je met een dame naar boven te gaan, dan loop je met haar naar de receptie en kan je, als die keuze er is, kiezen tussen een normale kamer (kamer met douche of tweepersoonsjacuzzi, wastafel, tweepersoonsbed) of VIP kamer ( kamer met XXL jacuzzi, groot tweepersoonsbed, extra zitje, vaak ook tv,wastafel). Een flesje of glas champagne wordt gewaardeerd, maar is zeker niet verplicht.
Betalen kan contant, met creditcard (5% extra) , pinnen of VISA.

Op de kamer is er tijd voor ontspanning, Dit is voor iedereen anders. Voor de een is het heerlijke seks, voor de ander is een massage al voldoende, en sommige vinden alleen een goed gesprek met een mooie dame al genoeg.

Is de tijd voorbij, maar wil je langer, dan kan je verlengen als de dame dit natuurlijk ook wil. Zij zal dit beneden melden.

Daarna kan je gewoon weer terug naar binnen, wie weet voor nog een keer, of wat eten of drinken, of lekker uitgaan.

Ongeveer 50% van de klanten komt bij ons puur voor de gezelligheid, en niet om naar boven te gaan. Doe dus wat je zelf leuk vind.

 

Eerste keer seks?

Je bent nog maagd en je vind dat het er eindelijk een keer van moet komen? De eerste keer is belangrijk; dat vergeet je nooit meer. Wij raden aan even een mailtje te sturen, zodat we het juiste meisje voor je kunnen vinden die jou een onvergetelijke ervaring bezorgt. Wij hebben een aantal meisjes die het heel leuk vinden deze eerste ervaring met jou te delen, en die jou ook wat dingen kunnen leren!