Seksclub Villa Weizigt is sinds vandaag weer open en dat zorgt voor een stormloop: ‘Alle standjes mogen’

Geplaats op: 01-07-2020

Na drie maanden gedwongen sluiting, gingen de deuren van de Dordtse seksclub Villa Weizigt vandaag weer open. De regels? Netjes anderhalve meter afstand houden. Behalve bij seks: ,,Alle standjes zijn toegestaan.”

Even je temperatuur checken bij binnenkomst, en je naam doorgeven. Het is allemaal een klein beetje anders, maar bezoekers kunnen weer met volle teugen komen genieten van vrouwelijk gezelschap in de seksvilla. En dat doen ze: ,,Het loopt storm. Het is erg gezellig. Veel vaste klanten zijn gekomen, die komen wat drinken bij de bar beneden. De helft van de bezoekers gaat uiteindelijk naar boven met een meisje, voor seksueel contact. De rest blijft gewoon gezellig beneden”, vertelt de eigenaresse, die liever anoniem blijft. Ook de komende dagen verwacht ze veel aanloop. ,,Nieuw is ook dat mensen moeten reserveren.”

Niet alleen de naar vertier snakkende klanten, ook ‘de dames’ stonden te popelen weer aan de slag te kunnen. ,,Iedereen is superblij. De meiden vroegen me wekelijks wanneer ze weer aan de slag konden. De meeste dames die hier werken zijn weer terug gegaan naar hun thuisland toen corona uitbrak, die moesten teren op spaarcenten. Dat geld is nu wel op.”

Risico

Voor seksclubs geldt: alle standjes zijn toegestaan. Ondanks dat intieme contact, zijn er weinig zorgen rondom het coronavirus. ,,We hanteren extra hygiëneregels. En we vragen zowel de meisjes als bezoekers bij binnenkomst of we hun temperatuur op mogen meten. Ja, dat meten doen we gewoon via het voorhoofd hoor”, lacht de eigenaresse. ,,Een aantal klanten heeft wel aangegeven voorlopig nog niet te komen. Die appten me dat ze bijvoorbeeld zorgen voor een bejaarde ouder en het risico niet willen lopen.”

Villa Weizigt is zeven dagen per week open. Om binnen te komen betalen bezoekers 60 euro entree. Dan kunnen ze gelijk ook gebruikmaken van de sauna en het zwembad. Wie met een meisje ‘naar boven’ wil, betaalt meer.

Bron: https://www.ad.nl/dordrecht/seksclub-villa-weizigt-is-sinds-vandaag-weer-open-en-dat-zorgt-voor-een-stormloop-alle-standjes-mogen~a75eab23/